قیمت جدید با تخفیف:4000 تومان
مقدمه
هزاران سال پیش وقتی که آریاییها از کوهستانهای قفقاز به فلاتی که بعدها به پاریس موسوم شد آمدند، خود را با سرزمینی که شرایط اقلیمی عجیب داشت مواجه دیدند. هر گوشه این سرزمین آب و هوایی کاملاً مخصوص به خود داشت. آریاییها برای رفع گرسنگی کشت و کار میکردند و بیشتر از گیاهانی که بصورت دیم پرورش مییافت استفاده مینمودند. وقتی مردم به رفاه بیشتر رسیدند و از قحطی و گرسنگی بیمی نداشتند باغسازی و احداث باغهای تفریحی رونق گرفت.
از هنگام غلبه اعراب بر ایران در سراسر سدههای اسلامی تاکنون، باغهای این کشور در نظر مردم آن نمونه بهشت موعود بودهاند. بیشک علت به وجودآمدن این عقیده در بین آنها و ارزش زیادی که برای باغهاقائل هستند، خشکی و بیدرختی فلات ایران است. بر روی ظروف سفالین بدست امدی از حفاریها نقش آبگیرهایی دیده میشود که اطراف آنها را درخت زندگی احاطه کرده است و برخی دیگر دنیا را نشان میدهند که به چهار قسمت تقسیم شده است و گاه آبگیری هم در وسط آن مشاهده میشود.
بنابراین تلاشهای انسان در طول تاریخ در شناسایی و ارزیابی محیط اطرافش به نحوی مرتبط با طبیعت بوده که گاهی موجب تخریب محیط گشته و گاه نیز همگام با آن حرکت کرده است. داستانهای تاریخی و افسانههایی نظیر قصه باغ نمرود و شداد بیانگر سیر تاریخ باغسازیاست که به 3000 سال قبل از میلاد میرسد.
شما در این مقاله با این مسائل آشنا خواهید شد
واژهشناسی باغ
پیشینه تاریخی باغ
انواع سبکهای احداث باغ (از قرون وسطی تا به امروز)
ویژگیهای عمده باغهای فرانسوی
تفاوتهای اساسی سبک چینی و ژاپنی
عناصر نمادین سبک چینی و ژاپنی
سبک باغ مدرن
سبک باغسازی ایرانی
سبک باغسازی ایران
تحول تاریخی باغ در ایران
ویژگیهای مشترک باغهای ایرانی
عوامل محیطی مؤثر بر احداث باغ
عوامل تعیینکننده در طراحی پارکهای شهری
و . . .
تعداد صفحات:122 صفحه قابل ویرایش همراه با منابع
درباره این سایت